Проектор
Мобилен проектор за кино
Наслади се на кино на голям екран, където и да си. Мобилният проектор BenQ GV1 има компактни размери и е проектиран за максимално безжично изживяване. Елегантният дизайн и удобната форма го правят лесен за пренасяне и подходящ за всяко място. Приготви нещо за хапване, налей Stella Artois и се отпусни в света на киното заедно с хората, които обичаш.
Чаши за бира
Kомплект 4 зимни бокала Stella Artois
Лимитираната серия дизайнерски бокали, специално създадени за рождения ден на Stella Artois, добавя капка изисканост към празничната трапеза. Удоволствието от неповторимия вкус на любимата белгийска бира се допълва елегантно от естетическата наслада за окото. Четирите зимни бокала Stella Artois, поставени на масата, завършват цялостното впечатление за тържественост.
Машина за пуканки
Винтидж машина за пуканки
В дългите зимните вечери купа пуканки и хубав филм с любимите хора създават онзи уют, който стопля душата. Винтидж машината за пуканки освен функционална, е и изключително елегантна и внася усещане за характерната романтика на 50-те години. А ароматът на прясно приготвени пуканки с масло винаги събужда приятно усещане, особено ако добавим и Stella Artois.
Консумирайте Stella Artois с удоволствие и мярка.